Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Värnamo/ Sommaravslutning i vackra Apladalen!

5 juni @ 14:30 - 17:00

Välkommen till vårens sista träff för Hjärtats hus i Värnamo! Denna gång träffas vi i grönskande Apladalen, som en fortsättning på förra träffens tema ”naturens läkande kraft och vår relation till den och allt levande”.

14:30 Vi träffas i Apladalen, på caféet.

Promenad för den som vill, bland Apladalens lummiga träd.

Vill du inte promenera går det bra att slå sig ner i caféet där vi fikar gott tillsammans och har goa samtal. Vår volontär Lena har med sig en samtalskortlek som inspirerar till dialog, tankar och känslor.

Vi bjuder också på en avslappnande övning i att ”sam-reglera med naturen” (sam-reglera: att få kontakt med sig själv i relation till något annat, en annan människa, natur eller djur, som stimulerar till lugn och fridfullhet inom oss) om intresse finns.

Har du något du själv vill bidra med så är det välkommet. Självklart är det helt ok att bara lyssna, man deltar så mycket eller lite man själv vill, utifrån lust och dagsform.

Fika i Apladalens Café till självkostnadspris

❤️ Kom som du är, stanna så länge du vill.

❤️ Ingen remiss eller anmälan behövs till våra träffar.

❤️ Ta gärna med dig en vän eller närstående. Alla är välkomna. Har du aldrig varit hos oss och vill veta mer innan du kommer? Hör av dig till funktionsbrevlådan via kontaktformuläret så berättar vi mer.

Eller hör av dig via telefon:

Elin Danielsson Projektledare
072 – 205 08 46
Lena Martinsson Volontär Värnamo
072 – 532 09 72

Välkommen till Hjärtats hus i Värnamo!

Detaljer

Datum:
5 juni
Tid:
14:30 - 17:00

Plats

Apladalens Café
Herrgård
Värnamo, 331 92 Sverige

Arrangör

Hjärtats Hus