Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Jönköping/ LOOK GOOD FEEL BETTER

3 oktober @ 13:00 - 15:00

30kr

Vi är så glada att meddela att den fantastiska kursen Look Good Feel Better återvänder till Hjärtats Hus i oktober!

 

När man genomgår en behandling mot cancer är det viktigt att ta extra bra hand om sig själv. Du som är kvinna och behandlas för cancer är välkommen att delta i en hud- och makeupkurs, där en professionell makeup konsulent ger dig råd och vägledning. Kursen hjälper till att förebygga eller eliminera utseenderelaterade problem som kan uppstå under behandlingen mot cancer. Du jobbar själv aktivt under kursen med hjälp och stöd av den professionella makeupkonsulenten. Produkterna som används får deltagarna sedan ta med sig hem för fortsatt användning.

Kursen hålls av Look Good Feel Better som är ett humanitärt program som startades i USA 1989 och nu finns i ett 20-tal länder. I Sverige startade programmet våren 2003.

Bakom programmet i Sverige står Kosmetik- och hygienföretagen och ett stort antal kosmetikföretag. Tack vare dessa företag kan Look Good Feel Better erbjuda kvinnor som behandlas för cancer kostnadsfria kurser inom hudvård och makeup.

Kursen är till för dig som är under aktiv behandling för cancer och ges en gång per person. Åldersgräns 18 år.

BÅDE KURS OCH PRODUKTER ÄR GRATIS. 

Innan du anmäler dig till en Look Good Feel Better kurs är det viktigt att du läser följande:

Om du är allergisk eller överkänslig mot kosmetiska ingredienser eller hyser misstanke om det rekommenderas du att inte använda de produkter som du får på Look Good Feel Better kursen, utan istället ta med de kosmetiska produkter som du brukar använda. Look Good Feel Better, sjukhusen och deltagande kosmetikaföretag kan inte lastas för någon form av skada som uppstått i förbindelse med deltagande i en Look Good feel Better kurs, varken person eller sakskada.

OBS! Ta med dig en egen spegel, gärna på fot, att ställa på bord.

OBS! Ej lösögonfransar.

OBS! Om du kommer i sällskap med en närstående/vän kan vi inte erbjuda hen plats i rummet men däremot går det fint att få fika och vänta i vårt fina allrum under tiden, eller ta sig en promenad runt Slingan på Ryhov.

 

Anmäl dig via email till Hjärtats hus funktionsbrevlåda:  hjartatshus@rjl.se 

Önskar du ytterligare information eller anmäla dig muntligt ber vi dig vända dig till: 

Elin Danielsson Projektledare för Hjärtats hus 072 – 205 08 46
Henrik Ånfors Patientstödjare i Jönköping 073 – 072 36 68

Anmälan är nödvändig eftersom antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller! Vid fullbokat går det bra att anmäla sig till väntelista. 

KOM IHÅG att meddela återbud till ovanstående telefonnummer eller email om du får förhinder att delta i kursen – så ger du någon annan möjlighet att få delta i ditt ställe. 

 

Sagt av en deltagare:  “Det var så trevligt och timmarna gick alldeles för fort. Lämnade med ett leende på läpparna, en skön känsla i kroppen och den välfyllda “goodiebagen”. En eloge till vår ledare som på ett helt underbart sätt coachade oss alla i grupp och även enskilt. Många tips som jag tar med mig.”

Du kan även läsa mer om Look Good Feel Better på deras (svenska) hemsida eller Facebook sida:

Look Good Feel Better

(1) Look Good Feel Better Sweden | Facebook

VÄ L K O M M E N 

Detaljer

Datum:
3 oktober
Tid:
13:00 - 15:00
Kostnad:
30kr

Plats

Ryhovs Herrgård Hus M7

Arrangör

Look Good Feel Better i samarbete med Hjärtats hus